GRATIS VERZENDING VOOR NEDERLAND & BELGIE

Ruilen en retourneren

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Eenvoudig retourneren in 3 stappen:

Stap 1:  Vul het retourformulier in

Je kunt het retourformulier hier downloaden: Retourformulier downloaden

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat het pakketje voorzien is van een track en trace code. Als zender ben je verantwoordelijk en we willen voorkomen dat er misverstanden ontstaan. 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je rekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen en alles is in orde, zorgen wij er voor dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen op je rekening staat bijgeschreven. 

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.